СЕРТИФИКАТ ДА УЧАСТИЕ ESSD 2022

Екипът на BG Бъди активен,
изразява своята благодарност към всички учители и директори, които работят неуморно за повече активно време у децата! Ден като този ни показва, колко много преподаватели осъзнават проблема с обездвижването и се опитват да намерят различни начини да покажат на децата колко е хубаво да се движиш и сме сигурни че успяват да събудят любовта към спорта у много от тези деца!

Рекорден брой учебни заведения от България взеха участие в тазгодишното издание на Деня на спорта в училище. Над 700 детски градини и училища проведоха различни занимания, посветени за здравословния и активен начин на живот. Това бе осмото издание на инициативата, в която училищата предлагат на учениците си различни състезания, демонстрации, групови тренировки и забавни игри, посветени на здравословния живот и опазването на околната среда. ДГ „Пинокио“ се включи в инициативата с провеждането на велохепънинг „С Пинокио на колела“, в който участваха децата от ІІ, ІІІ и ІVгр., а най-малките малчугани от първите групи бяха активни и ентусиазирани наблюдатели.

Екипът на БГ Бъди активен и ДГ №43 „Пинокио“ благодарят на всички участници! ЗАЕДНО мотивираме децата на България да се движат и спортуват повече!
Не спирайте да бъдете активни!

 • ДГ № 43 „Пинокио“

  гр. Варна
  кв. Аспарухово, жк „Дружба”

  Телефони:
  052/370 697 - Директор
  052/370 700 - ЗАС
  E-mail: pinokio_50@abv.bg

 • Архив Новини

 • Контакти


 • Изработено от daskalo.com