ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Баба Марта днес пристигна в детската градина. И на всички, малки и големи – мартенички закачи, да сме здрави и засмени! Честита Баба Марта!

 • ДГ № 43 „Пинокио“

  гр. Варна
  кв. Аспарухово, жк „Дружба”

  Телефони:
  052/370 697 - Директор
  052/370 700 - ЗАС
  E-mail: pinokio_50@abv.bg

 • Контакти


 • Изработено от daskalo.com