„С ПИНОКИО НА КОЛЕЛА“-ДЕН НА ДВИЖЕНИЕТО

 

Днес деца, родители и учители спортуваха активно в двора на детска градина „Пинокио”. Чрез организираният вело-хепънинг „С Пинокио на колела” те се присъединиха към инициативите посветени на Европейският ден на движението и спорта провеждани в България и в Европа.

С атрактивна програма включваща аеробика, майсторско каране на велосипеди и тротинетки, музика, танци и много настроение децата на ДГ №43 „Пинокио” показаха по един нестандартен начин на всички, че обичат да спортуват всеки ден, защото движението е важно, приятно и полезно за всички.

Под надслов „70 години усмивки с Пинокио” малките спортисти направиха 7 тържествени обиколки на двора заедно с ПИНОКИО, с което сложиха начало на празниците посветени на 70 годишният юбилей на детската градина, който отбелязваме през тази учебна година. Екипът на ДГ №43 „Пинокио” призовава децата и техните родители да БЪДАТ АКТИВНИ за здраве и добро настроение през цялата година и по-често да идват сутрин в детската градина с колелета или пеша вместо с лека кола.

 • ДГ № 43 „Пинокио“

  гр. Варна
  кв. Аспарухово, жк „Дружба”

  Телефони:
  052/370 697 - Директор
  052/370 700 - ЗАС
  E-mail: pinokio_50@abv.bg

 • Архив Новини

 • Контакти


 • Изработено от daskalo.com