Материална база

Сграден фонд, двор и материална база в ДГ 43 „Пинокио“

Сградата на детската градина е  построена и  специално обновена съобразно всички санитарно-хигиенни изисквания и условия за най-доброто отглеждане и възпитание на децата.

Детската градина разполага с два корпуса,  като и двата са  на  два  етажа. Двете сгради имат централно парно отопление.

Централна сграда
Филиална сграда

За психологическия и физически комфорт и удобство на децата, учителите и помощния персонал са обособени просторни и удобни занимални с достатъчно осветление, обзаведени със съвременни кътове за игра на децата, телевизори, DVD плейъри, компютъри, принтери,проектори и интерактивни дъски

Всяка група разполага с подходящи за възрастта на децата играчки, съвременни нагледни материали за децата,  пособия , книжки и др.

Децата разполагат с удобни детски легла  с цветно детско спално бельо, различно за всяка група. Спалните помещения във филиална сграда са самостоятелни, а в централната  занималня и спално са в едно като леглата са прибрани в шкафове. Всяко дете разполага  със собствено гардеробче.

Санитарните възли са нови и чисти, съобразени с възрастта на децата.

Във филиална сграда всяка група разполага със собствена столова, където се извършва храненето на децата, а в централата има обособен отделен кът за хранене.

Детската градина има  обособени  учителски стаи в двете сгради и ресурсен кабинет във филална сграда ,  миниполигон  по безопасно движение по пътищата на двора . Детската градина разполага с акордеони, аудио уредба с микрофони и мултимедия.

 • ДГ № 43 „Пинокио“

  гр. Варна
  кв. Аспарухово, жк „Дружба”

  Телефони:
  052/370 697 - Директор
  052/370 700 - ЗАС
  E-mail: pinokio_50@abv.bg

 • Архив Новини

 • Контакти


 • Изработено от daskalo.com